Workshops didgeridoo maken op Midgaard

Niet iedereen heeft een week over voor de zomerworkshop didgeridoo maken.. Wil je toch onder begeleiding je eigen didgeridoo maken, dan bestaat de mogelijkheid dit alleen of met een kleine groep (tot 4 personen) te doen bij de Didgeridoo Werkplaats op het landgoed De Midgaard bij Almen.

In 2019 staan er óók twee workshops gepland :

  • Mei-workshop op landgoed Midgaard Almen: twee blokken van twee dagen: vrijdag 10 en zaterdag 11 mei, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei.
  • Zomerweek op landgoed Midgaard Almen: 19 t/m 23 augustus 2019

Kosten van deze workshops : € 325,-

Aanmelden of meer informatie? Email: vrijelijnen@kpnplanet.nl  of tel: 06 12162583

Workshops zijn inclusief stammetjes, thee en koffie en gebruik van gereedschap.

Zelf een eigen didgeridoo maken! Kies een boomstam van inlands hout: berken, beuken, taxus, es, esdoorn, wilg of els (afhankelijk van voorraad).
Iedere boom/houtsoort geeft weer een andere klank en heeft weer een ander effect op de klank. Het is een geweldige ervaring om in een paar dagen tijd je eigen didgeridoo tot leven te laten komen en af te werken naar je individuele voorkeur en smaak. Je werkt met goed handgereedschap: gutsen en haalmessen, goede kwaliteit zagen, raspen en schaven.. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben. In principe kan iedereen met een paar aanwijzingen hier goed mee werken!

WP_20161113_11_22_33_Pro

Geniet van “eerlijk” en rustig handwerk en maak een eigen en uniek instrument..
Tussen het proces van het maken door is er gelegenheid om didgeridoo te spelen op aanwezige didgeridoo’s en om les te krijgen in het bespelen.
In een aantal dagen tijd maak je een didgeridoo, van boomstam tot instrument.

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal dagen nodig om een didgeridoo te bouwen, je kan deze dagen vooraf met mij afspreken, bijvoorbeeld elke week één dag of een weekend en twee afzonderlijke dagen enzovoorts…

Prijs inclusief gebruik van materiaal (stammetje, lijm, olie of hardwax) en gereedschap: €325,-

Heb je vragen of wil je meer informatie: bel (06 12162583) of mail me gerust: vrijelijnen@kpnplanet.nl

WP_20161022_11_45_04_Pro